نوشته شده توسط : modz

به گزارش ایرنا، روزنامه 'اوسترایش' با چاپ عكسی از رییس جمهوری اسلامی ایران در حین بازدید از یكی از تاسیسات هسته ای نوشت: احمدی نژاد از تهدیدها نمی ترسد.

این روزنامه با اشاره به اینكه عواقب حمله احتمالی به ایران بسیار سخت خواهد بود، تاكید كرد: تهران مقابله مثل می كند و این نگرانی وجود دارد كه دنیا تبدیل به صحنه جنگ شود.

'اوسترایش' با اشاره به مانور سپاه پاسداران در تنگه هرمز به مدت یك ماه، نوشت: رهبر انقلاب اسلامی تاكید نموده است كه هرگونه حمله احتمالی به ایران، به منافع آمریكا در خاورمیانه 10 برابر خسارت وارد خواهد كرد.

این روزنامه افزود: به همین دلیل باراك اوباما مخالف حمله نظامی به ایران است چرا كه عواقب آن را می داند.

این روزنامه اتریشی ادامه داد: در این راه، برلین، لندن و پاریس نیز از اوباما حمایت می كنند.

اوسترایش به نقل از وزیر دفاع آلمان تصریح كرد: 'ما به اسراییل نسبت به ماجراجویی هشدار می دهیم.'

اروپام 1344 ** 1574



:: برچسب‌ها: ساحل , عکاسی , رنگ ,
:: بازدید از این مطلب : 176
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : modz

به گزارش ایرنا، در این مراسم با نمایش خلاصه ای از سریال مختار نامه، از 35 دوبلور آذری سریال های مختارنامه و یوسف پیامبردر جمهوری آذربایجان تقدیر شد.

رایزن فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در باكو در این مراسم گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی علیرغم تحریم و جنگ تحمیلی، ایران در بخش های مختلف صنعتی و هسته ای به پیشرفت های علمی قابل توجهی، دست یافته است.

'ابراهیم نوری' افزود: پس از 33 سال ، ایران هم اكنون در زمینه تولید علوم پزشكی و پایه، هوا و فضا ، تولید چرخه سوخت هسته ای، فناوری های لیزری و سد سازی به پیشرفت های زیادی رسیده است.

وی یادآورشد: ایران درچند سال اخیر درعلوم پایه و پزشكی موفق به كسب رتبه نخست در منطقه شده و هشتمین كشور تولید كننده چرخه سوخت هسته ای در جهان است.

نوری با اشاره به پیشرفت های ایران تصریح كرد: ایران هم اكنون رتبه سوم پیوند استخوان، رتبه دهم جراحی های قلبی، رتبه چهارم علم روباتیك، رتبه پانزدهم نانوتكنولوژی، رتبه سوم علمی در آسیا و رتبه ششم تولید مقالات علمی را در جهان به خود اختصاص داده است.

رایزن فرهنگی كشورمان با بیان اینكه پس از پیروزی انقلاب اسلامی ساخت فیلم های اخلاقی و معنوی نیز درایران مورد توجه جدی قرار گرفته است، افزود: هم اكنون سالانه بیش از 100 فیلم در ایران تولید می شود و به دستور رییس جمهور اسلامی ایران قرار است تولید فیلم های بلند در ایران به حدود 300 فیلم در سال افزایش یابد.

رییس اتحادیه سینمایی جمهوری آذربایجان نیز در این مراسم گفت: بدون شك توجه به معنویت و اخلاق در تولید فیلم های ایرانی، ماهیت فیلم های ایرانی را جذابتر كرده است.

'ایاز صنایف' افزود: ماهیت های فیلم های ایرانی دنیای جدیدی را در زمینه فیلم سازی در جهان مطرح كرد و جمهوری آذربایجان در زمینه صنعت سینمایی همكاری های خود را با ایران همچنان ادامه خواهد داد.

پس از تقدیر از خدمات دوبلورهای سریال های مختارنامه و یوسف پیامبر 'سلیمان فرض علی اف ' مدیر شركت سینمایی كائنات جمهوری آذربایجان گفت: 33 سال پیش با پیروزی انقلاب اسلامی ایران همه فكر كردند سینمای ایران به آخر خط خود رسیده اما با توسعه صنعت سینمایی در این كشور، امروز شاهد ساخت فیلم ها و سریال های ایرانی پرمحتوا توسط هنرمندان ایرانی هستیم.

وی با اشاره به مراحل دوبلاژ سریال های مختارنامه و یوسف پیامبرتوسط هنرمندان آذری یادآورشد: در آغاز دوبله این دو سریال ایرانی كار بسیار سخت بود اما بتدریج دوبلورهای آذری با عشق وعلاقه خاصی این سریال ها را از زبان فارسی به آذری دوبله كردند.

گفتنی است در حاشیه این مراسم نمایشگاه عكس و پوستر با مضمون پیشرفت های علمی و صنعتی كشورمان در رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران به مدت دو روز به نمایش در آمد.

خاورم/1108 ** 1574



:: برچسب‌ها: خانه , آسمان ,
:: بازدید از این مطلب : 206
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : modz

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط عمومی فدراسیون كشتی، اسامی نفرات دعوت شده به این اردو كه نخستین حضور 'سیدمراد محمدی' به عنوان سرمربی تیم كشتی آزاد نوجوانان ایران نیز محسوب می شود، به شرح زیر است:

42 كیلوگرم: مهدی نیازی (تهران)، خیرالله قهرمانی (كرمانشاه) و مرتضی فرزین‌ فر (همدان)

46 كیلوگرم: پیمان بیابانی (تهران)، امین خدابخش (خراسان رضوی)، علی طاعتی (توابع تهران) و صابر خانجانی (مازندران)

50 كیلوگرم: علی محمدزاده (مازندران)، مهدی یوسف‌ نسب (تهران) و محمد نامجو مطلق (گیلان)

54 كیلوگرم: مرتضی قیاسی (لرستان) و باقر سوركی آزاد (مازندران)

58 كیلوگرم: سمیر یاوری (كرمانشاه)، میلاد مهدی زاده (تهران) و ایمان صادقی (مازندران)

63 كیلوگرم: حسین روزبه (مازندران)، امیرحسین لرستانی (تهران) و اسماعیل محمودی (خراسان رضوی)

69 كیلوگرم: رضا مظفری (مازندران)، سینا رحیم زاده (كردستان) و حسین بیرانوند (لرستان)

76 كیلوگرم: شروین یوسف ‌زاده (تهران)، مهرداد طاهرخانی (قزوین)، علی موجرلو و مرتضی زمانی (مازندران)

85 كیلوگرم: حسین شهبازی (تهران)، محمدرضا الفتی (كردستان)، محمد تنها (كرمانشاه)، علی شعبانی (مازندران) و امیرحسین بابایی (گیلان)

100 كیلوگرم: مهرشاد محمدی (مازندران)، مهدی امیری (كرمانشاه)، امین‌الله طاهری (توابع تهران) و علی صابری (گیلان)

سرمربی: سیدمراد محمدی (مازندران)

مربیان: تورج ظفری (تهران)، علیرضا شیخ ‌ریحانی (تهران)، ستار شیرآقایی (مازندران)، ابراهیم خیرالله زاده (تهران) و فرزاد غیبی (كرمانشاه)

مربی بدنساز: تورج كفایی (تهران)

پزشك یار: محمدحسین رباط (تهران)

سرپرست: یعقوب نجفی جویباری (تهران)

تیم كشتی آزاد نوجوانان ایران قرار است سال آینده در پیكارهای كشتی قهرمانی نوجوانان 16 و 17 سال آسیا و جهان در سال

2012 كه به ترتیب در كشورهای قرقیزستان و جمهوری آذربایجان برگزار خواهد شد، شركت كند.

7537 / 1589



:: برچسب‌ها: عروسی ,
:: بازدید از این مطلب : 224
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : modz

'روستا'، بستر جغرافیایی وقایع 'یه عاشقانه ساده' است و مقدم در سكانس آغازین اثر خود - جشن عروسی - شناسنامه راس سه ضلع مثلث عشقی را برای مخاطب رو می كند. سكانسی كه با هوشمندی مقدم، در رقص غریزی و تقابلی'علی' و 'كرامت' در حضور

'گندم' در قاب تصویر می نشیند.

'گندم'، 'علی'، 'كرامت' سه شخصیت اصلی 'یه عاشقانه ساده' هستند.'گندم' دختر

'امان' نانوای روستاست كه دل در گرو عشق 'علی' بسته، عشقی كه ریشه در كودكی دارد. 'علی' نیز بدور از پدر هجرت كرده اش به شهر، در روستا مانده و به شغل نجاری مشغول است و در شعله بی امان عشق به 'گندم' می سوزد.

اما در راس ضلع سوم، 'كرامت' فرزند - كدخدا -، فرد متمول روستا قرار دارد. كه به رغم بی میلی 'گندم' به وی، دل به او باخته و عاشقی مصمم جلوه می كند.

مقدم ضمن روایت 'عاشقانه' و ملودرام اثر خود، گریزی به تبیین اجتماعی روابط طبقاتی حاكم بر جوامع روستایی و نقش 'قدرت برتر' زده كه این مهم در نوع روابط پدر كرامت كه از وی به عنوان 'بابا صفر' - به نوعی 'پدرخوانده' بخوانید - یاد می شود با پدر 'نانوا' گندم مشاهده كرد.

'بابا صفر' متعلق به طبقه ای است كه قدرت را در اختیار دارد و همه افراد روستا را برای پیشبرد اهدافش، وام دار خود كرده است؛ همانگونه كه در سكانس های بعدی، با مرگ ناگهانی 'خورشید' كه از نان آغشته به 'مخدر' صورت می گیرد، 'امان' وام دار او می شود.

پدر گندم نیز متعلق به طبقه همیشه بازنده جامعه است كه 'بازنده بودن' در سكانس بازی تخته نرد وی با 'بابا صفر' به شكل نمادین به تصویر در آمده است.

پایان 'یه عاشقانه ساده' نیز در كنار بسیاری از مضامین اثر كه برای تحلیل بیشتر، مجال دیگری را می طلبد، خوب جلوه می كند.

پا پس كشیدن آگاهانه 'كرامت' و بیان حقیقت از سوی وی به 'گندم'، در حالیكه 'علی' با اسلحه ماشه كشیده برای انتقام در پستو ایستاده، مخاطب را معلق نگه نداشته و سرانجامی خوش را برای اثر رقم می زند.

انتخاب بازیگران در قصه یه عاشقانه ساده به نظر می رسد در قواره نقش ها صحیح نشسته است.

بازی درونی 'مهناز افشار' در نقش 'گندم' كه تجربه ای نو در دوره فعالیت بازیگری وی محسوب می شود نیز خوب از آب در آمده و می توان از او به عنوان یكی از شانس های كسب سیمرغ بازیگری زن جشنواره سی ام فجر یاد كرد.

فیلم 'یه عاشقانه ساده' صبح دوشنبه در سالن همایش های برج میلاد، ویژه اصحاب رسانه به نمایش در آمد.

در این اثر سینمایی افزون بر مهناز افشار، مصطفی زمانی، فرهاد آییش، احمد مهرانفر و همایون ارشادی نقش آفرینی كردند.

سی امین جشنواره بین المللی فیلم فجر تا 23 بهمن ماه ادامه دارد.

از: امید غیاثوند

فراهنگ ** 1071



:: برچسب‌ها: آسیا , وابسته به تکزاس , خورشید ,
:: بازدید از این مطلب : 174
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : modz

به گزارش ایرنا از بیروت به نقل از گزارش های اخیر منابع رسانه ای در لبنان، به دنبال مقاومت نظام سوریه در برابر توطئه های خارجی، برخی كشورهای منطقه خواستار مداخله مستقیم عربستان سعودی در صحنه درگیری‌های داخلی سوریه با توجه به حمایت مادی از نیروهای القاعده و تأثیر مستقیم آن بر حركت جریان های سلفی منطقه شده اند.

این منابع بر این باورند كه مخالفان نظام سوریه با حمایت جریان چهارده مارس و تبلیغات مغرضانه آنها علیه سوریه به عنوان جبهه مقاومت در برابر تهدیدها و حملات رژیم صهیونیستی در منطقه، درصدد اجرای طرح های خود به حساب مردم لبنان علیه سوریه هستند.

به گفته آنها، ارتش به اصطلاح آزاد سوریه كه فعالیت مسلحانه علیه نظام سوریه را برعهده گرفته است، نسخه برابر اصل 'ارتش لبنان آزاد' است كه در سال های 1978 میلادی در جنوب لبنان به فرماندهی 'سعد حداد' فرمانده بازنشسته ارتش تشكیل شد؛ با نگاهی به عملكرد این ارتش در آن دوران، می توان گفت كه این ارتش در واقع وظیفه حمایت از رژیم صهیونیستی در برابر عملیات های گروههای مقاومت در لبنان را برعهده داشت.

'ارتش آزاد سوریه' كه خواب سقوط نظام 'بشار اسد'رییس جمهوری سوریه را در سر می پرواند، خود از جذب افراد فراری ارتش با وسوسه های مالی كشورهای خلیج فارس تشكیل شده است.

به گفته منابع لبنانی، با نگاهی به وقوع جنگ های داخلی لبنان در دهه های هفتاد و هشتاد میلادی و پیامد صرف هزینه های هنگفت پول‌های كشورهای خلیج فارس در ایجاد تشنج میان گروههای مختلف لبنانی و به درازا كشیدن جنگ های داخلی، امروز بار دیگر تجربه صرف پول‌های این كشورها در افزایش روند بحران سوریه به خوبی مشاهده می شود.

این گزارش حاكی است، با دستگیری مجموعه های مسلح در سوریه، حجم گسترده استفاده از اسلحه های آمریكایی و اسراییلی توسط گروههای مسلح سوریه بیانگر حجم گسترده دخالت های مستقیم آمریكا و رژیم صهیونیستی در بحران سوریه است؛ به دنبال دستگیری مجموعه های مسلح در سوریه، اسلحه های اسراییلی، آمریكایی و عربی در دست آنها دیده شده است.

از سوی دیگر ارتش سوریه توانسته گروههای تروریستی زیادی از هویتهای مختلف را شناسایی كند كه برخی از این تروریست ها دارای شناسنامه اسراییلی هستند.

آمریكا همزمان با آغاز بحران سوریه و قبل از عقب نشینی از عراق، دست به آزادی بیش از 600 تن از افراد شرور و خطرناك از هویت های مختلف با هدف مشاركت دادن آنها در عملیات تروریستی سوریه در قبال دریافت هزینه های هنگفت زده است.

از سوی دیگر یك منبع دیپلماتیك عربی با اشاره نقش كشورهای غربی در بحران سوریه گفت: ارتش سوریه در رویارویی با مجموعه های مسلح از هویت های مختلف كه تحت آموزش نظامی قرار گرفته اند، روبروشده است.

این منبع با تأكید بر خبر منابع غربی در مورد وجود نیروهای سلفی و القاعده در لبنان و سرازیر شدن آنها به سوی سوریه گفت: نیروهای مسلح سلفی و نیروهای القاعده از كشورهای لبنان، اردن، عراق و تركیه به منظور انجام عملیات تروریستی در روستاها و شهرهای سوریه به این كشور سرازیر می شوند.

وی با اشاره به نقش پررنگ عربستان در افزایش روند بحران سوریه، گفت: عربستان سعودی كه قبل از این به نفع قطر از بازی در عرصه تحولات منطقه ای عقب كشیده بود، با درخواست نیروهای توطئه گر و با توجه به تأثیر مستقیم آن بر حركت جریانهای سلفی منطقه، بار دیگر وارد میدان درگیری های داخلی منطقه و سوریه شده است.

این منبع دیپلماتیك گفت: با توجه به حمایت مادی عربستان از سازمان تروریستی القاعده، در بررسی علل انفجارها و عملیاتهای تروریستی حاصل در منطقه ، می توان به دست داشتن مستقیم عربستان در كشتار مردم منطقه و به ویژه مردم عراق، اطمینان كامل بدست آورد.

خاورم*2023**1030**2047**



:: برچسب‌ها: واشنگتن ,
:: بازدید از این مطلب : 219
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : modz

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، بیشترآثار به نمایش درآمده اغلب از ایده ای جذاب برخوردار بودند كه قابلیت جذب مخاطب را به شكل بالقوه دارا هستند اما این قدرت به فعل درنیامده و شاهد محصول نهایی ضعیفی هستیم.

محصولاتی كه از جانب فیلمنامه ضربات جبران ناپذیری خورده و قدرت همسو كردن مخاطبان باشخصیت های خود را ندارند. برای مثال می توان از فیلم 'میگرن' یاد كرد كه اندك شخصیت های مركزی اش خوب از كار درنیامده و بیشتر به ادای زندگی شباهت دارد تا خود زندگی!

تاریخ مصرف دار بودن نیز مشكل دیگر این فیلم است كه با وجود نشانه هایی فراوان از سال 1390 شخصیت هایش كهنه و قدیمی به نظر می رسد. این موضوع در فیلم 'خرس' ساخته خسرو معصومی به شكل دیگری مطرح است با این تفاوت كه زمان وقوع داستان انتهای دهه شصت اما خانه و زندگی افرا (یكی از شخصیت های اصلی فیلم)فراتر از آن زمان به نظر می رسد!

نكته دیگر اینكه اغلب آثار به نمایش درآمده فاقد پیرنگ بوده و تنها با اتكا بر ایده ای جذاب داستانشان را پیش می برند.'پذیرایی ساده' مانی حقیقی از جمله آنهاست كه دو شخصیت خود را در موقعیتی جفنگ قرار داده و فیلم را با تكیه بر نمادها و تاكید گل درشت روی پول و ثروت پیش می برد. مشابه این اتفاق در 'خرس' نیز رخ داده است كه در آن ایده ای جذاب اما استفاده شده محور قصه قرار گرفته اما به دلیل یكنواختی و فقدان خرده پیرنگ به نتیجه درخشانی نرسیده است.

در میان فیلم های به نمایش درآمده این چهار روز به حرفه خبرنگاری توجه ویژه ای شده و در فیلم های 'یك سطر واقعیت' و 'زندگی خصوصی' به شكل پررنگ تری بدان پرداخته شده است.اما هیچیك موفق به ارایه تصویری درست و منطبق بر واقعیت از آنها نشده و در چنبره كلیشه ها گرفتار آمده اند.

در اولی كسری در مقام یك روزنامه نگار و سردبیر نشریه ای خصوصی فاقد هوش و ذكاوت است كه به سرعت گول خورده و غافلگیر می شود!،شخصیتی به شدت كلیشه ای و اغراق شده كه در هنگام نمایش موجبات نارضایتی خبرنگاران و اهل قلم را فراهم كرد.

در 'زندگی خصوصی' نیز روزنامه نگار بودن ابراهیم كیانی تنها بهانه ای برای پیشبرد داستان است و كاركرد دیگری ندارد به گونه ای كه وی می توانست هر شغل دیگری هم داشته باشد و آب هم از آب تكان نخورد!

جالب اینكه فیلمنامه فیلم فوق را یكی از نویسندگان نشریات سینمایی سال های قدیم نوشته كه این امر تعجب مخاطبان سینمای رسانه را مضاعف كرد.

نكته دیگر عدم پایان بندی مناسب در اغلب فیلم های به نمایش درآمده است كه گاه چند پایان را در خود جای داده اند كه این امر برای یك سینماگر حرفه ای شكست بزرگ به شمار می رود.

'خرس' یكی از بارزترین نمونه های اینچنینی است كه به لحاظ پایان بندی مشكلات بسیار دارد و در كنار آن می توان به 'میگرن' اشاره كرد كه پایان آن به هیچوجه با كلیت فیلم همخوانی ندارد.

در این میان تنها فیلم 'بوسیدن روی ماه' ساخته همایون اسعدیان از ساختاری استاندارد برخوردار بوده و در تعریف قصه خود موفق عمل كرده است كه این اتفاق در فیلم های به نمایش در آمده در چهار روز نخست یك اتفاق نادر محسوب می شود.

فراهنگ**9173**م.ج



:: برچسب‌ها: گل , ماکرو ,
:: بازدید از این مطلب : 203
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : modz
حمص

ساکنان حمص پرتاب بدون وقفه خمپاره را عامل اصلی کشته و زخمی شدن غیرنظامیان گزارش کرده اند

در حالیکه حملات ارتش سوریه و آتشباری به نقاط مسکونی شهر حمص شدت گرفته، چین از تصمیم به وتوی قطعنامه شورای امنیت برای حل بحران سیاسی در سوریه دفاع کرده است.

روز دوشنبه، ۱۷ بهمن (۶ فوریه)، خبرگزاری های بین المللی گزارش کردند که حملات سنگین واحدهای ارتش سوریه به نقاط مسکونی شهر حمص، از مراکز اصلی مخالفت با حکومت سوریه، به شدت ادامه دارد و به خصوص این نقاط در فواصل زمانی کوتاه هدف اصابت گلوله خمپاره قرار می گیرند.

برخی از ساکنان حمص گفته اند که واحدهای توپخانه ارتش سوریه در حوالی شهر مستقر شده اند که این نگرانی را در پی آورده که ممکن است ارتش این کشور در صدد باشد این شهر را هدف آتشباری سنگین تر قرار دهد.

به گزارش گروه ناظران حقوق بشر سوریه، عملیات ارتش علیه معترضان طی چند روز اخیر چند صد کشته برجای گذاشته و تنها در طول روز یکشنبه، حدود سی نفر جان خود را از دست داده و شمار نامعلومی زخمی شده اند.

شرایط به خصوص در شهر حمص، که زیر آتش سنگین واحدهای نظامی و تک تیراندازان ارتش قرار دارد، بحرانی توصیف شده و ساکنان شهر گفته اند که از بیم حمله نفرات ارتش، شبانه به دفن اجساد قربانیان این حملات مبادرت می کنند.

ساکنان حمص از کمبود امکانات رسیدگی به زخمی ها خبر داده و گفته اند که معدود بیمارستان هایی که مخالفان قادر به استفاده از آنها هستند با کمبود دارو مواجه هستند و کادر درمانی نیز توانایی رسیدگی به شمار قابل توجه زخمی ها را ندارد.

به گفته آنان، بسیاری از قربانیان این حملات کودکانی هستند که در اثر اصابت ترکش خمپاره جان خود را از دست داده و یا به شدت زخمی شده اند.

برخی گزارش ها از تلفات سنگین افراد ارتش سوریه در نتیجه مقاومت مسلحانه نفرات "ارتش آزاد سوریه" نیز حکایت داشته است.

ارتش آزاد سوریه عمدتا از نظامیانی تشکیل یافته که در مخالفت با عملیات ارتش دولتی علیه معترضان، از خدمت فرار کرده و هدف خود را حفاظت از غیرنظامیان در برابر نیروهای مسلح حکومت اعلام داشته اند.

گروه های مدافع حقوق بشر گفته اند که طی یازده ماهی که از آغاز اعتراضات در سوریه می گذرد، تا کنون بیش از هفت هزار نفر از مردم این کشور به دست نیروهای امنیتی کشته شده اند.

کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ماه ژانویه، شمار کشته شدگان را پنجهزار و چهارصد نفر گزارش کرد اما از آن زمان به بعد، به دلیل دشواری در تایید شمار تلفات، از انتشار ارقام جدید خودداری ورزیده است.

شورای امنیت

قطعنامه شورای امنیت شامل کناره گیری اسد به منظور تشکیل دولت وحدت ملی و برگزاری انتخابات آزاد بود

در مقابل، دولت سوریه گفته است که در این مدت حدود دو هزار تن از نظامیان و ماموران امنیتی "به دست دسته های مسلح و تروریست ها" کشته شده اند.

دولت سوریه کشورها و گروه های تندرو خارجی را مسئول اعتراضات یازده ماهه اخیر دانسته و گفته است که عملیات ارتش این کشور علیه معترضان صورت نمی گیرد بلکه هدف از آن، مقابله با گروه های مسلحی است که هم مردم و هم نیروهای امنیتی را هدف حمله قرار می دهند.

بحران سیاسی در سوریه از ماه مارس و با برگزاری تجمع هایی برای درخواست از بشار اسد، رئیس جمهوری، برای اصلاحات سیاسی و مبارزه با فساد در تشکیلات حکومتی آغاز شد.

در آن زمان، برخی از مخالفان و همچنین شماری از کشورهای غربی، از جمله ایالات متحده، از آقای اسد به عنوان یک رهبر اصلاح طلب یاد می کردند و انتظار داشتند وی روند اصلاحات سیاسی و استقرار دموکراسی در سوریه را آغاز کند اما با اعزام واحدهای ارتش برای برخورد با معترضان، شعارهای تظاهرکنندگان به تدریج به برکناری رئیس جمهوری و سقوط حکومت کنونی تغییر یافته است.

مخالفت با قطعنامه شورای امنیت و موقعیت روسیه و چین

روز شنبه، پیش نویس قطعنامه مورد نظر اتحادیه عرب برای خاتمه داده به بحران سیاسی سوریه در شورای امنیت سازمان ملل متحد به رای گذاشته شد و از میان پانزده عضو شورا، دو کشور چین و روسیه، که دارای حق وتو هستند، به این قطعنامه رای منفی دادند.

در پیش نویس این قطعنامه، که از حمایت کشورهای غربی و سایر اعضای شورا برخوردار بود، از بشار اسد خواسته شده بود تا اختیارات خود را به معاون رئیس جمهوری تفویض کند تا به این ترتیب، زمینه تشکیل دولت وحدت ملی و برگزاری انتخابات آزاد در این کشور فراهم شود.

روسیه و چین شرط کنار رفتن بشار اسد و برگزاری انتخابات توسط دولت وحدت ملی را به منزله تلاش برای تغییر رژیم در سوریه عنوان کردند و گفتند که این قطعنامه حاوی محکومیت عملیات مخالفان حکومت نیز نبوده است.

روز دوشنبه، رسانه های دولتی چین با انتشار مطالبی، از تصمیم دولت این کشور در وتوی قطعنامه شورای امنیت دفاع کردند و آن را به نفع مردم سوریه و منطقه خواندند.

پرچمهای سوریه، روسیه و چین در تظاهرات طرفداران اسد

حمایت روسیه و چین از حکومت بشار اسد ممکن است در بلند مدت به زیان این دو کشور تمام شود

روزنامه خلق، ارگان حزب کمونیست حاکم بر چین، در یک سرمقاله تلویحا این نظر را مطرح کرد که تصویب قطعنامه شورای امنیت می توانست به نفع سیاست کشورهای غربی در منطقه تمام شود و به همین دلیل هم روسیه و چین با آن مخالفت کردند.

این روزنامه، که دیدگاه های دولت را منعکس می کند، در عین حال نوشت: "در حالیکه اوضاع سوریه رو به وخامت دارد و بر شمار قربانیان غیرنظامی افزوده می شود، وتوی قطعنامه شورای امنیت به این معنی نیست که چین موافق ادامه این وضعیت دلخراش است."

به گفته سرمقاله نویس روزنامه خلق، با توجه به پیچیدگی بحران سیاسی در سوریه، "ساده انگاری است اگر تصور شود که حمایت از یک طرف قضیه و محکوم کردن طرف دیگر خواهد توانست به تغییرات اساسی منجر شود بلکه می تواند فجایع بیشتری را در پی آورد."

به گفته برخی تحلیلگران، روسیه و چین، که با سوریه روابط نزدیکی دارند، نگران آن بوده اند که روند تحولات خاورمیانه باعث استقرار حکومت هایی شود که، برخلاف حکومت بشار اسد، ناگزیر از اتکای به حمایت سیاسی و اقتصادی این دو کشور نباشند.

به خصوص، تحولات در لیبی، که به سرنگونی یک حکومت نزدیک به چین و روسیه منجر شد و در آن، پیشنهادهای اتحادیه عرب و قطعنامه مصوب شورای امنیت نقشی مهم ایفا کرد، باعث شده است تا دولت های چین و روسیه نسبت به هرگونه اقدام این دو نهاد بین المللی ظنین باشند.

در عین حال، ادامه حمایت از حکومت بشار اسد در سوریه می تواند در بلند مدت نتایج نامطلوبی را برای موقعیت روسیه و چین در منطقه در پی داشته باشد و و در صورت سرنگونی حکومت بشار اسد، دوستی با چین و روسیه برای مردم سوریه و دولت های آینده در آن کشور قابل قبول جلوه نکند.

گزارش شده است که سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه، در نظر دارد طی چند روز آینده عازم سوریه شود و با مقامات ارشد آن کشور از جمله بشار اسد دیدار و گفتگو کند و مقامات روسی هدف از این دیدار را تلاش روسیه برای میانجیگری بین دولت و مخالفان در سوریه اعلام کرده اند.

در مقابل، برخی تحلیلگران گفته اند که احتمال دارد با توجه به هزینه سنگین سیاسی که ممکن است حمایت از بشار اسد برای روسیه داشته باشد، ممکن است آقای لاوروف در این سفر بکوشد توانایی رژیم در غلبه بر اعتراضات را مورد ارزیابی قرار دهد.

به گفته آنان، همزمانی تشدید حملات ارتش سوریه علیه مخالفان با وتوی قطعنامه شورای امنیت ممکن است نشانه آن باشد که دولت سوریه می کوشد روسیه و سایر حامیان خود را قانع کند که، ولو از طریق قلع و قمع نظامی مخالفان، قادر به سرکوب معترضان و ادامه حیات خواهد بود.

نقشه حمص



:: برچسب‌ها: طبیعت , کودک ,
:: بازدید از این مطلب : 236
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : modz
جشنواره جهانی فیلم گوتنبرگ

برندگان جوایز جشنواره جهانی فیلم گوتنبرگ

جشنواره جهانی فیلم گوتنبرگ که روز ۲۷ ژانویه افتتاح شده بود، با اهدای جوایز خود موسوم به "جوایز اژدها" به کار خود پایان داد.

در سال ۱۹۷۹ ، زمانی که جشنواره فیلم گوتنبرگ با نمایش تنها هفده فیلم در سه سالن سینما افتتاح شد، شاید کسی گمان نمی کرد که این جشنواره به مهمترین جشنواره سینمایی کشورهای اسکاندیناوی و از جهت کمی به یکی از بزرگ‌ترین جشنواره‌های اروپا بدل شود.

حالا جشنواره گوتنبرگ هر ساله در اواخر ژانویه و اوایل فوریه، بیش از چهار صد فیلم از بیش از هفتاد کشور دنیا را گرد می آورد و تعداد بلیت‌های فروخته شده آن از مرز صد و سی هزار فراتر می‌رود.

برندگان جشنواره

جایزه اژدهای بهترین فیلم جشنواره که به فیلمی از کشورهای اسکاندیناوی تعلق می گیرد، به فیلم "شریک اورهایم" ساخته آریلد اندرسن از نروژ تعلق گرفت. این فیلم قصه پسر نوجوانی را دنبال می کند که ناگهان مادرش او را از خواب بیدار می کند تا خبر مرگ پدرش را به او بدهد.

این فیلم جایزه نقدی یک میلیون کرونی (حدود صد و پنجاه هزار دلار) جشنواره را برد که یکی از بزرگ‌ترین جوایز نقدی در جشنواره های جهانی فیلم محسوب می شود.

جایزه اینگمار برگمان هم که هر ساله به یک استعداد تازه که به شکلی راه و روش اینگمار برگمان، فیلمساز برجسته سوئدی را دنبال می کند، اهدا می شود، امسال به فیلم "بدن آسمانی" ساخته آلیس ورواچر از ایتالیا تعلق گرفت. این فیلم هم قصه یک دختر سیزده ساله را روایت می کند.

مرجان ساتراپی به همراه همکارش ونسان پارانو برای فیلم "مرغ و خورش آلو" نامزد دریافت این جایزه بود، اما موفق به دریافت آن نشد.

سینمای ایران

جشنواره گوتنبرگ از حدود دو دهه گذشته، تقریباً هر سال فیلم‌هایی را از سینمای ایران به نمایش گذاشته است.

جشنواره جهانی فیلم گوتنبرگ

جوایز این جشنواره به اژدها معروف هستند

سال گذشته فیلم های "عرق سگی"، "اوریون"، "آفساید"و "دیگری" در جشنواره گوتنبرگ به نمایش درآمدند و جایزه بهترین فیلم مستند هم نصیب نیما سروستانی، سازنده فیلم "ارزش من پنجاه گوسفند بود" شد. فیلم آقای سروستانی درباره فروش دختران در افغانستان بود.

امسال هم فیلم های "به امید دیدار" و "سوگ" از داخل ایران و فیلم های "کات" و "مرغ و خورش آلو" از سینماگران مهاجر ایرانی در جشنواره به نمایش درآمد.

به "امید دیدار" ساخته محمد رسول‌اف که اولین بار در جشنواره کن به نمایش درآمد، زندگی زن وکیلی را دنبال می کند که قصد دارد ایران را ترک کند.

رسول اف که پس از آزادی از زندان این فیلم را ساخت، سعی دارد تصویری از شرایط سیاسی امروز ایران را برای مخاطب فرنگی به نمایش بگذارد.

سوگ ساخته مرتضی فرشباف که اولین فیلم یک فیلمساز جوان است، با تصویر ساده‌ای از رابطه یک زوج ناشنوا و کودکی که شاهد آنهاست، سعی دارد تلخی زندگی را به تصویر بکشد.

داستان کات، آخرین ساخته امیر نادری در ژاپن می گذرد و حکایت جوان عاشق سینمایی را بازگو می‌کند که خود را به کیسه بوکس مافیای ژاپن تبدیل می کند تا قرض هایی را که برادرش بالا آورده، پس دهد.

مرغ و خورش آلو ساخته مرجان ساتراپی و ونسان پارانو، قصه تلخ ویولن نوازی را در دهه سی تهران روایت می کند که خودش را در خانه حبس می کند تا بمیرد.

این فیلم که برای اولین بار در جشنواره ونیز به نمایش درآمد، عکس العمل های متفاوتی را برانگیخت. برخی از "سبک بصری" فیلم تمجید کردند و برخی از "فیلمنامه نه چندان پخته" آن انتقاد کردند.

نمایش هر کدام از این چهار فیلم در گوتنبرگ با سالن‌های پر از تماشاگر روبه‌رو شد.

درباره ایران

موقعیت سیاسی این روزهای ایران در دو فیلم ساخته فیلمسازان و روزنامه‌نگاران خارجی مورد توجه قرار گرفت.

فیلم "نامه‌هایی از ایران" ساخته مانون لوآزو، روزنامه‌نگار و فیلمساز فرانسوی، به وقایع پس از انتخابات ایران می پردازد و تصویری از مادران داغدار و جنبش های دانشجویی ارائه می کند.

فیلم در مصاحبه مفصل با مادر سهراب اعرابی و نمایش ویدئوی حرف های او در شورای شهر و زمانی که جسد پسرش را تحویل می گیرد، کشته شدن این جوان ۱۹ ساله را به عنوان سمبل کشته شدگان اعتراضات مردمی دنبال می کند.

در عین حال با مصاحبه با کسانی که می گویند شکنجه شده اند و مردم عادی ، وضعیت سیاسی و اجتماعی ایران امروز را دنبال می کند.

فیلم "فرشتگان در آستانه مرگ" ساخته آلساندرو گولینلی و روکو برنینی وضعیت "همجنس‌گرایان و اعدام شدگان زیر هجده سال" در ایران امروز را مورد بررسی قرار می دهد.

فیلم در مصاحبه با یک وکیل و مسئولی از عفو بین الملل و همین طور استفاده از تصاویر ویدئویی به مساله "ممنوعیت همجنس گرایی و حکم اعدام برای آن" در ایران امروز اشاره می کند و با نمایش عکس ها و مشخصات نوجوانان اعدام شده، تصویر خود را ارائه می کند.



:: برچسب‌ها: هاوایی , تایوان ,
:: بازدید از این مطلب : 280
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : modz

نگرانی‌های کشورهای همسایه افغانستان و برخی جناح‌های داخلی این کشور در مورد گفتگوهای صلح با گروه طالبان، در محور مطالب تحلیلی روزنامه‌های چاپ امروز کابل قرار دارد.

هشت صبح در مطلب اصلی خود از حکومت افغانستان، برخی جناح‌های داخلی و کشورهای همسایه و از جمله پاکستان به عنوان "حاشیه‌نشینان" گفتگو با طالبان یاد کرده و نوشته که حالا نگرانی‌های این حاشیه‌نشینان به موضوعی جدی در روند مذاکره با گروه طالبان تبدیل شده است.

به نظر این روزنامه، " گفتگوهای مبهم و زمینه‌سازی‌های گنگ برای مذاکره با طالبان از سوی آمریکا"، وضعیت را پیچیده کرده و حالا حاشیه‌نشینان در تلاشند تا با مخالفت و تخریب گفتگوهای صلح، در مورد پیامدهای گفتگوهای صلح با گروه طالبان "پیشداوری" کنند.

هشت صبح تاکید کرده که حکومت افغانستان بر "مالکیت" خودش بر گفتگوها و اصرار حزب اسلامی بر بی‌نتیجه بودن مذاکرات در خارج از کشور را در شمار این گونه پیشداوری‌ها دانسته و افزوده که پاکستان هم تلاش می‌کند که در این گفتگوها نقش داشته باشد، در حالی که پیش از این نقش "ویرانگری" در این زمینه داشته است.

روزنامه باور ملی اظهارات اخیر مقامهای ایرانی و پاکستانی در باره مصالحه با طالبان در افغانستان را نقد کرده و نوشته که همسایگان افغانستان تلاش دارند که بر سر راه روند مصالحه با این گروه موانعی ایجاد کنند تا این روند با شکست مواجه شود.

به نوشته این روزنامه، حنا ربانی کهر، وزیر خارجه پاکستان در سفرش به کابل تلاش کرد که حکومت افغانستان را تشویق به مخالفت با مذاکرات مستقیم میان آمریکا و طالبان در قطر کند، اما موفق به این کار نشد و سرانجام موضع "کلیشه‌ای" پاکستان را تکرار کرد و گفت که افغانستان باثبات به نفع منطقه و جهان است.

باور ملی افزوده که یک مقام وزارت خارجه ایران هم اخیرا گفته که آمریکا در راه اندازی گفتگوهای قطر به دنبال تامین صلح نه بلکه در پی ادامه حضور نظامی خود در افغانستان است. به نظر روزنامه، این اظهارات هم دست کمی از مخالفت پاکستان با مصالحه با طالبان ندارد.

سرمقاله‌نویس باور ملی افزوده که هدف از این اظهارات این است که طالبان متوجه شوند که آمریکا به دنبال ایجاد پایگاههای دایمی نظامی در افغانستان است. به اعتقاد نویسنده، کشورهای همسایه افغانستان در تلاشند که اگر در افغانستان صلحی به میان آید، آنها هم در آن شرکت داشته باشند و از آن سود ببرند.

اما روزنامه افغانستان در مطلبی نوشته که "هر نوع برنامه و طرحی که درمورد آن اجماع و توافق نظر کلی در منطقه وجود نداشته باشد، بعید است که عملی گردد." این در حالی است که به نوشته روزنامه، در مورد چند و چون طرح مصالحه با طالبان، "نگرانی‌های و تردیدهای جدی در داخل و خارج از کشور وجود دارد".

نویسنده افزوده که علاوه بر پاکستان و ایران، کشورهای دیگر و از جمله روسیه هم نگرانی‌هایی در مورد مصالحه با طالبان دارند. به باور روزنامه، روسیه نگران نقش آفرینی آمریکا در روند مصالحه است و روسها فکر می‌کنند که آمریکا ممکن است از تحولات افغانستان به عنوان ابزاری علیه مخالفان خود در منطقه استفاده کند.

نویسنده افغانستان معتقد است که پاسخ این پرسش که آیا آمریکا می‎تواند بدون در نظر گرفتن دیدگاه‌های کشورهای همسایه افغانستان، روند صلح را به پیش ببرد؟، "منفی" است، زیرا اگر آمریکا نگرانی‏ این کشورها را در رابطه با صلح در نظر نگیرد، در تقابل با این کشورها قرار می‌گیرد.

مقاله در ادامه تاکید دارد که "مهمترین مسئله در عدم موفقیت تلاش‌های صلح نبود اجماع و همگرایی جدی منطقه‌ای است و تا زمانی که این مهم بر آورده نشود، بعید است که بتوان به موفقیت تلاش‌های یک‌جانبه حکومت افغانستان امیدوار بود."

روزنامه ویسا در سرمقاله خود با عنوان "چرا از صلح می‌هراسند؟" نگرانی‌های داخلی در مورد مصالحه باگروه طالبان را نقد کرده و نوشته که هر چند در افغانستان همه جناح در ظاهر از صلح حمایت می‌کنند، اما هستند گروه‌هایی که با شنیدن واژه صلح مبتلا به "تب نگرانی" می‌شوند.

نویسنده در توضیح این مطلب، بدون این که نامی از گروهی ببرد یا چگونگی صلح در افغانستان و مخالفت این گروهها را مشخص کند، نوشته که این گروهها فکر می‌کنند که اگر در افغانستان صلح برقرار شود، آنها "امتیازاتی" را که به دست آورده‌اند، از دست می‌دهند.

ویسا افزوده که از زمانی که دولت افغانستان روند مصالحه با شورشیان را آغاز کرده و روابطی هم در این زمینه برقرار شده، نگرانی افراد مخالف صلح با شورشیان بیشتر شده است. نویسنده پرسیده که اگر دولت با مخالفان مسلح خود صلح نکند، با چه کسی صلح کند.

به نظر ویسا، اگر که دولت با مخالفان مسلح مصالحه نکند، معنایش این است که جنگ باید ادامه یابد و این امر به سود کسانی است که "در اثر جنگ چاق شده‌اند". این روزنامه معتقد است که مخالفان مصالحه با طالبان دلیلی برای مخالفت خود نیافته و این موضوع را عنوان کرده‌اند که این امر به وحدت ملی آسیب می‌رساند.



:: برچسب‌ها: سفید ,
:: بازدید از این مطلب : 225
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : modz

' نرگس یوسفی ' روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: نبود اسپانسر باعث شده است كه ورزشكاران ما در تیم های استانهای دیگر بازی كنند و افتخارآفرینی آنها برای استان خود را از دست بدهیم.

وی گفت: بهترین ورزشكاران ما از جمله مریم هاشمی( قهرمان ووشوی جهان ) و سمیه میرانی ( قهرمان ووشوی كشور ) اكنون در تیم های استانهای دیگر بازی می كنند.

وی افزود: این در حالیست كه ورزشكاران برتر ما اگر حامی داشته باشند ترجیح می دهند در استان خود بازی كنند.

یوسفی با اشاره به انصراف تیم های بانوان كرمانشاه از سوپر لیگ كشوری به دلیل نبود حمایت مالی گفت: امسال مجبور شدیم كه انصراف چند تیم خوب استان از جمله تیم فوتبال بانوان را در سوپر لیگ كشور به دلیل نبود حمایت مالی اعلام كنیم و این جای تاسف دارد.

مسوول امور ورزش بانوان استان در ادامه با اشاره به جایگاه ورزش بانوان استان كرمانشاه گفت: ورزش بانوان استان علی رغم تمام محدودیتهای موجود، در سالهای اخیر از رشد چشمگیری برخوردار بوده و اكنون جایگاه سوم كشور را دارد.

وی گفت: امسال برای نخستین بار در تاریخ ورزش بانوان كشور سهمیه حضور در مسابقات المپیك 2012 لندن توسط ' ندا شهسواری ' بانوی ورزشكار كرمانشاهی در رشته ورزشی 'پینگ پنگ ' كسب شد و این افتخار بزرگی برای استان و كشور است.

به گفته وی، اكنون 26 هزار بانوی ورزشكار در قالب 44 هیات ورزشی در استان كرمانشاه در رشته های مختلف ورزشی فعالیت می كنند.ك/3

7452/567



:: برچسب‌ها: سان , برلین ,
:: بازدید از این مطلب : 208
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 بهمن 1390 | نظرات ()