نوشته شده توسط : modz

به گزارش ایرنا از آكادمی ملی المپیك و پارالمپیك، به دنبال امضای تفاهم نامه همكاری میان وزارت ورزش و جوانان جمهوری اسلامی ایران و عراق، طی روزهای گذشته رئیس و دبیر فدراسیون پزشكی ورزشی این كشور وارد تهران شدند تا در این حوزه مناسبات پزشكی ورزشی دو كشور توسعه یابد.

حیدر و سعد رییس و دبیر فدراسیون پزشكی ورزشی عراق به همراه لطفعلی پوركاظمی رییس فدراسیون پزشكی ورزشی جمهوری اسلامی ایران با حضور در آكادمی ملی المپیك و پارالمپیك طی نشستی با شاهرخ شهنازی رییس آكادمی ملی المپیك و پارالمپیك در جریان خدمات علمی این مجموعه به ورزشكاران ملی پوش قرار گرفتند.

هیات عراقی همچنین از امكانات پیشرفته آكادمی ملی المپیك و پارالمپیك بازدید به عمل آوردند و اظهار امیدواری كردند بتوانند به یمن امضای تفاهم نامه همكاری وزارت ورزش دو كشور بتوانند به نحو مقتضی از امكانات ورزش ایران بهره مند شوند.

1346/1647



:: برچسب‌ها: شهرستان , اروپا ,
:: بازدید از این مطلب : 241
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 12 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : modz

مولوی عبدالحمید امام جمعه اهل سنت زاهدان است

رهبران اهل سنت ایران به "اظهارات نسنجیده و تفرقه افکنانه" یکی از مسئولان امنیتی استان سیستان و بلوچستان اعتراض کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سنی آنلاین، در روز شنبه ۸ بهمن جلسه ای با عنوان "بصیرت و روشنگری" از سوی فرمانداری خاش در این شهر برگزار می شود.

بنا به این گزارش، یکی از مسئولان امنیتی استان "اتهامات و افترائات بی اساس" را به مولوی عبدالحمید، امام جمعه اهل سنت زاهدان و سایر چهره های مذهبی مسلمانان سنی نسبت می دهد.

این مقام که کارشناس اطلاعات معرفی شده، فیلمی از آنچه اعترافات یک طلبه افغان مسجد و حوزه علمیه مکی اهل سنت زاهدان خوانده، پخش می کند.

در این فیلم، این طلبه بازداشتی می گوید در این مسجد مسائل تفرقه برانگیز میان شیعه و سنی ترویج داده می شود.

مدیریت مسجد مکی زاهدان بر عهده مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی است.

سپس معاون اداره اطلاعات خاش سخنرانی می کند و مدیران مسجد مکی را به ترویج وهابیت متهم می کند.

این سخنان خشم "ریش سفیدان، معتمدان و حاضران جلسه" را برمی انگیزد.

در ادامه این جلسه، مولانا محمد عثمان، مدیر حوزه علمیه مدینه العلوم خاش، در انتقاد از سخنان این مسئولان اطلاعاتی می گوید: "ما فکر می کردیم در چنین شرایط سختی که کشور مورد هجوم دشمنان مختلف و تحریم های کمرشکن قرار گرفته است، صحبت درباره مقابله با این بحرانهاست نه حرفهای فردی که هویت وی هنوز مجهول است و جعل در اسناد دولتی نموده، تعجب می کنم چطور ادعا و حرفهایش پذیرفته شده و مورد استناد قرار می گیرد."

بنا به این گزارش، سپس معاون اداره اطلاعات خاش می گوید: "چرا افراد اجنبی و بیگانه را داخل حوزه ها راه می دهید که چنین جوی را به وجود می آورند؟"

این بار مولوی محمد گل، امام جمعه اهل سنت خاش با اعتراض جواب می دهد: " نظام جمهوری اسلامی ایران این مهاجران را با خانواده هایشان در ایران پناه داده است، ما هم نمی توانیم تا زمانی که پدران و مادران آنها در ایران زندگی می کنند، قرآن را از جلوی فرزندانشان برداریم و آنها را از درس قرآن محروم سازیم."

پایگاه سنی آنلاین گزارش می دهد که مولوی عبدالحمید در واکنش به این ماجرا گفته است: "متاسفانه گروهی افراطی و تندرو که تسویه حسابهای شخصی دارند، در دستگاه های امنیتی نفوذ دارند. همین افراد هستند که از کاه، کوه می سازند و گزارشهای غلط و بی اساس را به مقامهای بالا از جمله دادگاه ویژه روحانیت می رسانند که در نتیجه آن همواره علمای اهل سنت به این دادگاه احضار می شوند."

هنوز رسانه های حکومتی ایران درباره این رویداد گزارش نداده اند.



:: برچسب‌ها: پاریس ,
:: بازدید از این مطلب : 257
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 12 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : modz

'حسین ابن قاسم' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این بازی حكیم نصاری را به علت محرومیت و

عبدالله كرمی، مهرداد جماعتی، سامال سعید، مهدی مومنی و بختیار رحمانی را به سبب مصدومیت و نا آمادگی فیزیكی در اختیار نخواهیم داشت.

وی اضافه كرد: مجید جلالی سرمربی تیم به جای این بازیكنان از بازیكنان دیگری كه كمتر به آنان مجال بازی داده شده است، در تركیب تیم استفاده خواهد كرد.

ابن قاسم گفت: اگر چه این شش بازیكن را در اختیار نداریم با این حال برای كسب امتیاز در شهر تبریز پا به میدان خواهیم گذاشت.

دیدار تیم های فوتبال فولاد خوزستان و شهرداری تبریز روز جمعه در این شهر برگزار می شود.

تیم فوتبال فولاد خوزستان در حال حاضر با 33 امتیاز در مكان ششم جدول قرار دارد.

اعضای این تیم، عصر امروز شهر اهواز را به مقصد تبریز ترك كردند.

639/642

1589



:: برچسب‌ها: سفر , تابستان , خام ,
:: بازدید از این مطلب : 218
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 12 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : modz

به گزارش ایرنا، این دیدار كه چهارشنبه شب در سالن ورزشی تختی كاشان بدون حضور تماشاگربرگزار شد، تیم باریج اسانس در ست های اول، دوم و سوم به ترتیب با نتایج 25 بر 20 ، 30 بر 28 و 25 بر20 به پیروزی رسید.

این بازی به قضاوت 'حمید راهجردیان' و 'علیرضا قریب' برگزار شد و 'شهباز صدری'به عنوان ناظر و نماینده فدراسیون والیبال نظارت بر این بازی حساس را به عهده داشت.

9876/562



:: برچسب‌ها: خیابان ,
:: بازدید از این مطلب : 218
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 12 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : modz

به گزارش ایرنا، 'مصطفی دنیزلی' امروز (چهارشنبه)، این موضوع را پس از برگزاری آخرین تمرین این تیم به نمایندگان رسانه های گروهی اعلام كرد.

تیم های فوتبال پرسپولیس و استقلال تهران، هفتاد و چهارمین شهرآورد پایتخت را ساعت 18 فردا (پنجشنبه) در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می كنند.

9144 / 1589



:: برچسب‌ها: عکس , عروسی ,
:: بازدید از این مطلب : 252
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 12 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : modz

روابط آمریكا و گرجستان در یك دهه اخیر را شاید بتوان نماد مناسبات دوجانبه بر بستر تحول در نگاه نخبگان و رویكردها دانست. چراكه پس از وقوع انقلاب معروف به رز در گرجستان در سال 2004و تغییر نخبگان این كشور، الگوهای رفتاری تفلیس نیز تغییر كرد و از الگوی وابستگی به روسیه دوران 'ادوارد شواردنازه' تا الگوی وابستگی به غرب و به ویژه آمریكا در دوران 'میخاییل ساكاشویلی' حركت كرد.

در چنین قالبی، روابط آمریكا و گرجستان به ویژه طی سالهای اخیر به سرعت گسترش پیدا كرد به نحوی كه این روابط با طرح ورود گرجستان به سازمان ناتو و حضور در ائتلاف غربی در افغانستان معنای دیگری یافته است. در این زمینه، میخاییل ساكاشویلی رییس‌جمهوری گرجستان روز دوشنبه 10 بهمن با سفر به آمریكا و دیدار با 'باراك اوباما' رییس جمهوری این كشور تلاش می كند تا آغاز جدیدی در روابط آمریكا و گرجستان ایجاد نماید.

براین اساس روسای جمهوری دو كشور در دیدار اخیر خود با تاكید بر اهمیت همكاری استراتژیك دو طرف، افزایش همكاری‌های دوجانبه و نیز رویكردی مشترك برای مقابله با چالش امنیت بین‌الملل را خواستار شدند. باراك اوباما در این دیدار با اشاره به 'همكاری ویژه ای' گرچستان با ناتو در افغانستان خواستار آن شد كه این همكاری های 'بیش از گذشته گسترش یابد'. در دیگر سو ساكاشویلی نیز با تاكید مجدد بر حمایت آمریكا از اهداف این كشور، ابراز امیدواری كرد كه گرجستان با حمایت آمریكا به عضویت سازمان ناتو در آید. چنین رویكردهایی از رهبران دو كشور نشان می دهد كه دو كشور تلاش دارند كه با گسترش همكاری به فضایی مشترك از مناسبات برسند.

نشست اوباما و ساكاشویلی سومین ملاقات این دو روسای جمهور آمریكا و گرجستان پس از انتخاب اوباما در سال 2008 است. دو طرف آخرین بار در حاشیه نشست لیسبون در نوامبر سال 2010 با یكدیگر ملاقات داشتند.

**آمریكا- گرجستان و فضای منطقه ای

---------------------------------------------

گرجستان در منطقه ای قرار دارد كه می توان آن را انباشتی از ظرفیتهای راهبردی و اقتصادی دانست. از منطقه قفقاز جنوبی در بین دو دریای خزر و سیاه به عنوان دروازه‌ اروپا به آسیا و بالعكس نام می‌برند. این سرزمین توسط رشته كوه قفقاز به دو منطقه‌ی شمالی و جنوبی تقسیم می‌شود. قفقاز شمالی با جمهوری‌های داغستان، چچن و اینگوش، اوستیای شمالی و بخشی از فدراسیون روسیه همسایه است. قفقاز جنوبی شامل جمهوری آذربایجان، ارمنستان و گرجستان است كه پس از فروپاشی شوروی در 1989 به استقلال دست یافتند.

قفقاز جنوبی همچنین، یكی از پر تنش‌ترین مناطق جهان است، به طوری كه بحران قره‌باغ و جدایی طلبی در گرجستان (منطقه اوستیا)، از پیچیده‌ترین بحران‌هایی است كه ریشه در سیاست‌های حاكمیتی شوروی سابق دارد.گرجستان كه پس از استقلال با سه منطقه‌ جدایی طلب آجارستان، آبخازیا و اوستیای جنوبی روبرو شد راه گرایش به غرب را انتخاب كرد و طی تغییر و تحولی موسوم به انقلاب 'گل رز' به پیروی از سیاست‌های واشینگتن گروید. ساكاشویلی رییس جمهور كنونی كه یكی از رهبران غربگرای انقلاب رنگین بود، تلاش كرد پایگاه روسیه دراین كشور را تضعیف سازد.

تا پیش از حادثه 11 سپتامبر 2001، قفقاز عمدتاً صحنه رقابت های اقتصادی بود و حضور و رقابت قدرت های منطقه ای و فرامنطقه ای بیشتر در حوزه اقتصادی و منابع انرژی آن جریان داشت اما واقعه 11 سپتامبر، شرایط جدیدی را در منطقه حاكم ساخت و حضور قدرت های بزرگ علاوه بر حوزه اقتصادی و انرژی، در حوزه های نظامی و امنیتی نیز انجام پذیرفت.

در این میان، نقش گرجستان با وجود تحولات داخلی و رویكردهای جدید این كشور در سیاست خارجی آن، از اهمیت بالایی برخوردار گردید چراكه تفلیس بعنوان یك متحد بادوام می توانست علاوه بر، اقدام نیابتی از سوی آمریكا در فضای اقتصاد منطقه ای، قابلیت جهت دهی مناسبات راهبردی غرب (حضور آمریكا و ناتو) را در منطقه قفقاز جنوبی و حتی گسترده از آن نیز دارا باشد. بنابراین، در چارچوب چنین منطقی این سوال مطرح خواهد شد كه آیا روابط آمریكا و گرجستان با توجه به فضای همكاری- رقابت میان آمریكا و روسیه گسترش خواهد یافت؟

** آمریكا- گرجستان: فضای جدید مناسبات

-------------------------------------------------

شاید سفر ساكاشویلی رییس جمهور گرجستان به آمریكا و دیدار با رییس جمهوری این كشور را بتوان سفری جهت پایه ریزی مناسبات آینده دانست. چراكه براساس اعلام دفتر ریاست جمهوری گرجستان،گفت و گو برای افزایش مناسبات اقتصادی و همكاری های نظامی برای ایجاد پایه های یك همكاری راهبردی از اولویت های اصلی این ملاقات اعلام شده است. دو طرف در این دیدار ضمن تاكید بر تحكیم همكاری‌های استراتژیك دو جانبه بر تحكیم روابط در زمینه‌های تجارت، گردشگری، اقتصاد انرژی، آموزشی، علمی، فرهنگی و امنیتی تاكید داشتند كه چنین رویكردهایی نشان از پایه گذاری مناسباتی راهبردی برای آینده است.

در حوزه روابط اقتصادی،هرچند دو كشور افزایش تجارت 800 میلیون دلاری سال 2000 تا سه میلیارد دلاری در سال 2009 داشتند اما ایالات متحده در یك بسته كمك های ویژه 295میلیون دلار به گرجستان كمك مالی داشته است. در حوزه مناسبات امنیتی- نظامی نیز، آمریكا در چهارچوب سازمان ناتو طی یك دهه گذشته و به ویژه پس از سپتامبر2001، كمك های نظامی خود را به گرجستان افزایش داده است به طوری كه دولت آمریكا در سال 2005 كارشناسان نظامی خود را در چارچوب برنامه 'همكاری بادوام' برای آموزش نظامیان گرجی به این كشور فرستاد و همچنین نیروهای گرجی نیز در چارچوب نیروهای ناتو و ایساف در افغانستان مشاركت داشتند و از كمك های آمریكا بهره می گرفتند.

اما به نظر می رسد كه روابط آمریكا و گرجستان را می توان از بعد دیگری نیز مورد بررسی قرار داد و شاید بتوان آینده آن را براساس این گزاره ترسیم كرد. روابط آمریكا و گرجستان به شدت متاثر از روابط و شاید روند رقابت - همكاری آمریكا - روسیه در منطقه است. چراكه روندها و فضای گذشته به خوبی نشان می دهد كه همكاری آمریكا و روسیه در سطح دوجانبه و بین المللی باعث می شود تا فضای بیشتر برای كشورهای منطقه ای نظیر گرجستان، جهت گسترش مناسبات خود با آمریكا ایجاد گردد و با سوق یابی آمریكا و روسیه به سمت یك رقابت راهبردی،گسترش این همكاری های نیز با تحدید مواجه می شود.

در چنین بستری، روابط آمریكا و گرجستان هرچند با در سطوح دوجانبه اقتصادی و نظامی با گسترش همراه بوده است اما به نظر می رسد كه ضرورت ها و الزامات راهبردی از عناصری است كه این روابط را تحت الشعاع خود قرار می دهد، برآیند این الزامات را می توان در مناسبات راهبردی آمریكا و روسیه جست و جو كرد كه ضرورت آینده مناسبات واشینگتن - تفلیس محسوب می شود.

تحقیق**2040**1567



:: برچسب‌ها: عکس ها , تورنتو ,
:: بازدید از این مطلب : 272
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 12 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : modz

منطقه هورامان زادگاه و مهد پرورش افراد سختكوشی است كه استقامت را از كوه‌های سر به فلك كشیده آن و لطافت طبع را از انواع گل‌های زیبای دامنه‌های كم نظیر رشته كوه‌های زاگرس به ارث برده‌اند.

واژه ' هورامان ' از دو بخش ' هورا ' به معنی اهورا و 'مان' به معنای خانه و جایگاه و سرزمین تشكیل شده است، بنابراین هورامان به معنای سرزمین اهورایی و جایگاه اهورا مزدا است.

' هور' در اوستا به معنی خورشید آمده و هورامان جایگاه خورشید نیز معنی می‌دهد، بنا به اعتقاد این مردم روستای ' هورامان ' زمانی شهر بزرگی بوده و مركزیت خاص داشته است و به همین دلیل از آن به عنوان تخت یا مركز حكومت ناحیه هورامان یاد می‌كنند.

وضعیت خاص روستا از نظر معماری، موقعیت جغرافیایی، چشمه‌های پر از آب و همچنین مراسم خاص، آداب، رسوم و وجود مقبره و مسجد پیرشالیار به ویژه جمعیت و تعداد سكنه قابل توجه آن نشانگر اهمیت آن در زمان ساسانیان است.

مراسم پیر شالیار از زمان‌های بسیار دور در این روستا برگزار شده است و مراسمی كه با ریشه كهن جشن عروسی پیرشالیار ( شهریار) را یاداور می‌شود.

جشن عروسی پیر شالیار مراسمی بسیار كهن است، اگرچه این مراسم در طول زمان با تغییرات بسیاری مواجه شده، ولی ریشه‌های كهن اساطیری خود را بخوبی حفظ كرده است.

در منابع مكتوب تاریخی آمده است یك پیر روحانی به نام پیرشالیار از مغان زرتشت نزد مردم اورامان بسیار محترم است و كتابش را به بیگانگان نشان نمی‌دهند و كلماتش به جای ضرب‌المثل به كار می‌رود.

این مراسم هر سال در بهمن ماه، در آغاز چله كوچك، در سه مرحله و طی سه هفته در منطقه اورامانات از توابع شهرستان مرزی سروآباد انجام می‌شود.

در اولین هفته بهمن ماه، گردوهایی كه از باغ پیر شالیار چیده شده، برای اهالی ارسال می‌شود و به این ترتیب اهالی از شروع مراسم عروسی پیرشالیار با خبر می‌شوند.

هر ساله مردم روستا سالگرد ازدواج پیرشالیار را كه آخرین چهارشنبه پیش از پانزدهم بهمن ماه است به همان گونه كه اولین بار برگزار شده است جشن می‌گیرند.

در این مراسم بامداد چهارشنبه پس از نماز صبح در آن زمان كه كودكان روستا در كوچه‌های بسیار باریك و برف گرفته ده با فریاد ' كلاوروچنه' به درب منازل رفته، سهم خود را از تنقلات طلب می‌كنند.

مردان آبادی در شرف آماده كردن حیواناتی هستند كه در طول سال خانواده به دلایلی مختلف نذر كرده‌اند تا در این مراسم قربانی كنند.

در مراسم پیر شالیار وظایف تقسیم‌بندی شده است و هر خانواده‌ای همان كاری را انجام می‌دهد كه اخلاف او در زمان حیات پیر در مراسم عروسی انجام می‌داد، بدین معنی كه خانواده‌ای مسوول نگهداری از احشام نذری و ذبح آنها، خانواده دیگر مشغول پخت و پز آش نذری و ... هر كس وظیفه‌ای بر عهده دارد.

هر سال حدود ‎ 30راس گوسفند و بز و دو راس گاو در این مراسم ذبح می‌شود و خون گرم احشام قربانی شده در حالی كه بر اثر سرما بخار از آن بلند است از بام خانه پیر به بام خانه پایین دست و از آنجا هم بر بام خانه دیگری روان می‌شود تا در انتها بر بام خانه‌ای یخ می‌زند.

اهالی این روستا بخشی از گوشت را تقسیم می‌كنند و بقیه به عنوان آش نذری در منزل پیر پخت می‌شود و در ظهر چهارشنبه و پنجشنبه بین مردم تقسیم خواهد شد.

مردم این روستا معتقدند این آش هرگز كم نخواهد بود و جمعیت هر چند زیاد باشد كسی با ظرف خالی از منزل پیر نخواهد رفت اما جمعیت همیشه از سر شوق برای گرفتن غذا فشار می‌آورد.

در خلال انجام مراحل مختلف مراسم كه از چهارشنبه تا پنجشنبه شب به طول می‌انجامد در خانه پیر به روی مردم باز است و هر كسی می‌تواند برای زیارت تخت گیوه و تسبیح پیر كه از او به یادگار مانده است وارد منزل شود.

بعد از نماز ظهر دراویش قادری كه به طور عمده از اهالی روستاهای اطراف و روستاهای مرزی عراق كه از سه‌شنبه شب به این محل آمده‌اند بر بام خانه پیر حلقه زده و با آوای عرفانی دف شروع به ذكر و سماع می‌كنند.

در این میان سالمندان سر رشته ذكر را به عهده دارند و جوانان هراز گاهی در ذكر و سماع معنوی از خود بیخود می‌شوند.

بعد از پایان مراسم ذكر همگی به مسجد روستا رفته و نماز مغرب را به جماعت می‌خوانند و نمی‌توان كسی را در كوچه‌ها دید در این هنگام مردان در مسجد و زنان در خانه‌های خود به فرادا تسبیح حق می‌گویند.

از بامداد روز پنجشنبه ادامه مراسم از سر گرفته می‌شود و همه در تكاپو و تلاشند و دیگ‌های بزرگ آش در خانه پیر بر آتش گذاشته می‌شوند و جماعت به انتظار نهار می‌مانند.

خانه پیر اتاقی بزرگ است كه در كنار دیوارهای آن سكوهایی برای نشستن ساخته‌اند و بر ستون‌های چوبی اتاق نیز تیرهای چوبی موازی تكیه داده شده تا مردم بر آن بنشینند.

در خانه پیر هر خانواده جای مخصوص خود را دارد و به رغم افزایش جمعیت در این چند صد سال، مساحت خانه هنوز مردم را جا می‌دهد.

در این خانه هر شخص می‌تواند فقط در جایی بنشیند كه اجداد او ‎ 950سال پیش در آنجا می‌نشستند.

در این زمان امام جماعت روستا به ارشاد مردم پرداخته و موعظه می‌كند و برای جوان ترها پیر را به عنوان الگو معرفی می‌كند و بر تقدم اهمیت آخرت بر دنیای فانی تاكید می‌كند.

یك هفته بعد از این مراسم یعنی در سومین جمعه بهمن ماه نیز، مردان نان‌هایی را كه به شكل قرص‌های طلایی رنگ از آرد گندم و مغز بادام كوبیده تهیه شده و با گیاهان خشك چون ریحان و سیاه‌دانه تزیین شده است، بر سر مزار پیر شالیار می‌برند و پس از جمع شدن بر سر مزار پیر، نان‌ها را روی هم می‌ریزند و آنها را خرد كرده، با ماست بین حاضران تقسیم می‌كنند.

هر سال در دومین هفته اردیبهشت، اهالی اورامان و روستاهای مجاور به رسم تبرك و برای شفای بیماران قطعه‌ای از تخته سنگ كنار مزار پیر شالیار را می‌كنند و با خود می‌برند و بر این باورند كه كرامت پیر شالیار باعث تبرك این سنگ شده و سنگ هر ساله دوباره سبز خواهد شد.

به‌نظر می‌رسد این مراسم كه همزمان با جشن سده بر پا می‌شود یادگار روزگار پرستش مهر در این سامان است.

جشن سده مراسمی است كه در آن ایزد مهر بركت بخشنده را در چهلمین روز زایشش، در آن هنگام كه زمین آغاز به دم زدن می‌كند، زمانی كه گوسفندان بار بر زمین می‌نهند، می‌ستاید و با ریختن خون قربانی یاد ایزد حامی دهقانان و تولیدكنندگان را كه با كشتن گاو باعث بركت كشت و دام و روییدن رستنی و گیاهان سودمند و خرمی و شادی ما در زمین می‌گردد، گرامی می‌دارد.

پیروان او در محراب ‌های باستانی بقایای متبرك را كه در شمعدان سنگی است بر سكوهای چوبی پاس می‌دارند.ك/4

533/ 640



:: برچسب‌ها: مکزیک , دره عمیق و باریک ,
:: بازدید از این مطلب : 234
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 12 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : modz

به گزارش ایرنا، 'مهدی غضنفری ' روز چهارشنبه در حاشیه همایش روز جهانی گمرك در گفت و گو با خبرنگاران با بیان آن كه بانك مركزی ارز مورد نیاز بخش كالا را تامین می كند، اظهار داشت: در مورد وضعیت ارز بخش خدمات نیز به زودی اطلاع رسانی می شود و این در حالی است كه ارز مسافری زیر مجموعه ای از ارز خدمات محسوب می شود.

به گفته وی، اطلاع رسانی زیر مجموعه های ارز بخش خدمات به زودی انجام می شود و بر همین اساس هیچ متقاضی در بازار ارز غیر رسمی حضور نخواهد یافت.

وی با اشاره به تشكیل كمیته پنج نفره برای بررسی وضعیت بازار گفت: تصمیماتی كه ظرف هفته گذشته توسط این كمیته پنج نفره اتخاذ شده بود در خصوص نرخ سود سپرده ها، تك نرخی شدن ارز و وضعیت ثبت سفارش اطلاع رسانی شده و این كمیته به طور مرتب در سطح وزرا تشكیل جلسه می دهد و سایر جلسات نیز در سطح معاونان تشكیل می شود.

به گفته وی، اتصال به سامانه توسعه تجارت گمرك و بانك مركزی ناشی از تصمیمات این كمیته پنج نفر بوده و آرامش بعد از اطلاع رسانی نیز به دلیل اخذ تصمیمات كمیته بوده است.

وی ادامه داد: اگر تصمیات اتخاذ شده به درستی اجرایی شود و اطلاع رسانی در خصوص آن مناسب باشد، دیگر شاهد اندك افرادی كه كالاها را با قیمت بالاتر می فروشند نیستیم.

وی با تاكید بر جایگاه گمرك در بهبود وضعیت اقتصادی كشور اظهار داشت: ایجاد سیستم یكپارچه الكترونیك پنجره واحد ضروری است و با توجه به این كه زیر ساختهای آن در همه دستگاهها شكل گرفته، می توانیم ظرف مدت 6 تا 9 ماه سامانه نهایی پنجره واحد را راه اندازی كنیم.

به گفته وی با راه اندازی پنجره واحد زمان صرف شده توسط فعالان حوزه گمرك به شدت كاهش می یابد و خواب سرمایه نیز افت می كند كه این امر در نهایت منجر به كاهش قیمت تمام شده كالا می شود.

** افتتاح 100 طرح صنعتی معدنی كوچك و بزرگ در دهه فجر

وزیر صنعت، معدن و تجارت از افتتاح 100 پروژه صنعتی معدنی كوچك و بزرگ در دهه فجر خبر داد و گفت: طرحهای معدنی، صنعتی، دارو سازی، قطعه سازی سیمانی و فولاد از طرحهای قابل افتتاح در این ایام است.

وی افزود: این 100 طرح با توجه به 100 سفر استانی رئیس جمهور افتتاح می باشند كه به نشانه 22 بهمن، 22 طرح توسط رئیس جمهور به بهره برداری می رسند.

** قیمت خودرو

غضنفری در مورد افزایش قیمت خودرو نیز گفت: همه تولیدكنندگانی كه قطعات وارداتی نیاز دارند، بعد از ثبت سفارش ارز مورد نیاز خود را دریافت می كنند.

وی اظهار داشت: دلیلی برای افزایش قیمت خودرو وجود ندارد و اگر مصوبه سازمان حمایت نباشد، تخلف محسوب می شود.

** گشایس اعتبار ریالی

غضنفری از مجوز جدید بانك مركزی برای افتتاح گشایش اعتبار ریالی خبر داد و گفت: این مجوز دارای محدودیت نیست، به نحوی كه ذینفع دولتی یا بخش خصوصی داشته باشد و هر دو طرف می تواند بخش خصوصی باشد.

به گفته وی، تمام مشخصاتی كه گشایش اعتبار ریالی در گذشته داشت دوباره احیا شد.

** هدفمندی یارانه ها

غضنفری در پاسخ به این پرسش كه آیا در فاز دوم هدفمندی یارانه ها برای بخش تولید پرداخت یارانه نقدی خواهد بود گفت: پرداخت یارانه نقدی به بخش تولید نداریم و امیدواریم یك هزار میلیارد تومان كه در بودجه پیش بینی شده به این بخش كمك كند، ضمن آن كه بسیاری از صنایع انتظار دریافت یارانه نقدی ندارند و خواستار سرمایه در گردش و استمهال تسهیلات هستند.

اقتصام ** 9141.9123 **1594



:: برچسب‌ها: مردم , خیابان ,
:: بازدید از این مطلب : 239
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 12 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : modz

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا به نقل از سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر؛ 'سیدمحمد حسینی' در این پیام آورده است: جانمایه هر هنری گرچه در ذات آن است؛ اما بخشی از آن در تیول فن آوری و بخشی دیگر در دست سلیقه حاكم بر زمان است. زیبایی اثر در محدوده نوع هنر، تن به اسارت نمی دهد، هر حصاری را بر می دارد و هر مانعی را پشت سر می‌گذارد؛ اما صد البته هنری چونان تئاتر كه جمع الجمع تمامی هنرهاست بی سحر جلوه های ویژه و جادوی فن آوری های روز و صنعت شعبده در بروز زیبایی های ذاتی هنر، دستی باز و شیوه ای طناز دارد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه آورده است: دیده ایم كه آثار فاخر، تیول سلیقه زمان را نیز بر نمی تابند و در آرامش گهواره فراموشی نمی خوابند. در تئاتر، این بیداری و ماندگاری نمود بیشتری دارد. تولیدات فاخر این عصر، گاه قرن ها را در نوردیده و نسل ها را یكی پس از دیگری دیده اند؛ حال چه در تئاتر نوین و چه در تئاتر اصیل و پیشین؛ چونان تعزیه.

وی یادآورد شده است: تئاتر محصول دانایی است و دانایی، ملكیت هیچ قومی را سند نخورده است؛ حاصل عقلانیت بشریت است. هنر كه عصاره دانایی است، مدیون كارگاه عصاری هیچ طایفه ای به تنهایی نیست. تركیبی از اكسیر خلاقیت ها از تمامی قومیت هاست. اثیری است كه اسیر تقلید نباید باشد، مگر به دستبند محاكات!

حسینی در ادامه با اشاره به سیر تحول تئاتر كشور آورده است: سیر تئاتر در ایران، مسیری صعب را طی كرده است كه امیدواریم در ایران اسلامی، جاده ای به سمت تعالی را پیش رو داشته باشد. این جشنواره، می تواند راهبانی این بزرگراه را به عهده بگیرد. حضور دانشجویان، آینده این هنر را تضمین می كند اگر مسئولان هنرهای نمایشی، ظرفیت این حضور را ایجاد نمایند. توجه به جوانان، پشتوانه فرداست و نگاه به بازار جهانی، ظرفیت جذب را قابل پذیرش می كند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاكید كرده است: بیداری اسلامی، عطش كشورهای منطقه را نسبت به چشمه های هنر ایران اسلامی، بسیار افزایش داده است. تشنگی دنیا به زلال هنر اسلامی انقلابی اگر از سر چشمه های آب های معدنی ایران انقلابی تامین نشود از زهر آبه های اسلام قلابی وهابیت، عطش نشان خواهد گشت.

وی ادامه داده است: جشنواره تئاتر فجر در پایان سه دهه برگزاری، می بایست نوید حضور در صحنه های تئاتر خاورمیانه را به همراه داشته باشد. برای تحقق این خواسته دست یافتنی از جان و دل برای دست اندركاران این نوروز جنبش خیز و شور انگیز تئاتر، آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم این جشنواره كماهو حقه، جهانی گردد. توفیق، رفیق طریق عزت و اعتبارتان باد.

سی‌امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر به دبیری رحمت امینی تا 22 بهمن ماه در تهران بر پا است.

فراهنگ**ا.خ**1588



:: برچسب‌ها: نیویورک ,
:: بازدید از این مطلب : 225
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 12 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : modz

'داوود مهاجر' روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: افتخار برگزاری مطلوب سه دوره جشنواره شعر دفاع مقدس در استان و حضور فعال شعرای كردستان در كنگره سراسری شعر دفاع مقدس باعث شد تا میزبانی این كنگره در سال اینده به كردستان واگذار شود.

وی با قدردانی از عملكرد فرهنگ و ارشاد اسلامی كردستان در برگزاری نخستین سوگواره فرهنگی، هنری و ادبی آیین های عاشورایی افزود: برگزاری جشنواره های استانی شعر دفاع مقدس در روزهای تاریخی دفاع مقدس در استان یكی از فعالیت هایی است كه برای نهادینه سازی فرهنگ پایداری انجام می شود.

مدیركل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس كردستان، رونمایی از مجموعه اشعار برگزیده سومین جشنواره استانی شعر دفاع مقدس به میزبانی شهرستان مریوان با عنوان'كازیوه' در كنار برگزاری آیین نكوداشت منصور دولتی شاعر پیشكسوت و جانباز استان را از برنامه های چهارمین جشنواره استانی شعر دفاع مقدس عنوان كرد.

مهاجر، تلاش دستگاه های فرهنگی كردستان را در ترویج بیش از پیش فرهنگ ایثار و شهادت ضرورتی اجتناب ناپذیر برای نسل جوان دانست و خاطرنشان كرد: نسل جوان ما باید با آشنایی با فرهنگ مقاومت و پایداری ایران اسلامی كه نشات گرفته از پیام وزین عاشورا است بیشتر به نشر ارزش های دفاع مقدس واقف شوند.

533/ 640



:: برچسب‌ها: زن , مربع ,
:: بازدید از این مطلب : 244
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 12 بهمن 1390 | نظرات ()